Latest video updates about Coronavirus. Check out this “Bie infeksioni nga Covid ne 24 ore |Lajme-News” video below:


Infektimet ditore ranë në mënyrë të ndjeshme gjatë 24 orëve të fundit edhe pse numri i testimeve mbetet konstant. Nga analiza e 2343 mostrave rezultuan pozitiv me koronavirus 292 persona, 182 më pak se një ditë më parë.

Vatra më e nxehtë mbetet Tirana me 97 persona të infektuar, e ndjekur nga Fieri me 22,Vlora me 19 dhe Lushnja me 16 raste pozitive.

Covid -19 iu mori jetën…..(read more)